Brud i sommer?

Her kommer tips til deg som skal stå brud.

1. Husk bestill time i god tid! 

Ja, og hva er egentlig god tid? Det varierer selvfølgelig fra salong til salong. Hos oss på Luggen kan alle frisørene utføre brudepynt. Men på sommeren har vi også ferieavvikling så vi har redusert bemanning.

Vi anbefaler derfor ca 6 mnd før bryllupsdatoen.

2. Finn bilder på hvordan du tenker du vil ha det. Ta med disse sammen med slør/annen pynt på prøvepynttimen.

3. Hva er prøvepynt? Når du ringer og booker time til bryllupsdagen, så avtales også ofte dato for prøvepynt. Den setter vi opp ca en måned /2 uker før den store dagen. Da skal du og frisøren møtes og gå igjennom hvordan dere tenker at frisyren skal være. Frisøren får også teste og kjenne på håret ditt. Prøvepynt varer alt fra 1/2 time til 2 timer. Kanskje må du også farge/stripe det og klippe litt tupper?

4. Hair extension? Ja, vi kan også feste på løshår hvis du trenger litt ekstra hår for å få din drømmefrisyre.

5. Sminke? Alle våre frisører er utdannet på brudesminke. Noen bruder har med seg egne folk til sminke, noen ønsker at vi legger en base så gjør de resten selv, men de aller fleste ønsker at frisøren leger hele makeupen. Men dette bestemmer du!

6. Flere i brudefølget som trenger time? Skal brudgommen ha klipt seg? Skal forloveren din også sette opp håret? Brudepiker? Brudens mor eller svigermor? Det er ofte smart å sette opp timer også til disse samtidig som du booker time til deg selv. 

7. Pris? Vi har et timespris på brud. Den er på kr 990,- De fleste bruker 2,5-3 timer. Sminke koster kr 415,-

8. Tid. De aller fleste drar rett fra salongen til vielsen. Vi har rom hvor du kan skifte og hjelper deg gjerne med å få på deg brudekjolen. Vi kan også starte brudepynten kl 08 for de som ønsker det. Ellers så åpner salongene kl 09 og kl 10 på lørdager. Men dette kan vi tilpasse ditt behov. 

9. Vanskelig å velge frisør? Spør oss gjerne på vår chat, send oss en mail på jannicke@luggenmolde.no eller ring 71256300 så skal vi hjelpe deg!

Velkommen til oss på Luggen!